• Catering na míru

     

Naši dodavatelé

Každý gastronom by se měl zajímat o to, kdo je jeho dodavatelem. Nejen kuchaři i sommeliéři by měli jít až ke zdroji, k famářům, vinařům, výrobcům a dodavatelům, aby viděli, kdo co a jak vyrábí a odkud co pochází.

Dodavatelé představují důležitý aspekt našeho konceptu a jejich výběr je dlouhodobý proces. Preferuji kvalitu před kvantitou a proto se tomuto segmentu věnuji sám osobně velmi intenzivně. Váš Eduard Kropáček

  • Aqua Angels

    aqua aqua2

Voda z islandského ledovce s přírodním obsahem volného kyslíku a vysokým PH (8,8) má jedinečnou chuť a svou křišťálovou čistotou překonává vše, co bylo dosud dostupné.
 

  • Bohemia sekt

    boh

    Oblíbená řada Prestige

    bohpr

    Nejčastěji prodávané

    bohemiasekty

 

  • Habánské sklepy

    Z tradiční moravské vinařské obci. Habánské sklepy byly postaveny ve Velkých Bílovicích reformními novokřtěnci habány(přišli na pozvání Linharta z Lichtenštejna), mírumilovnými lidmi, kteří si na Moravě získali respekt jako zruční řemeslníci a vynikající vinaři. Díky jejich dědictví vznikají i dnes v Habánských sklepích jedinečná vína. Habánské sklepy z vinařské oblasti Morava o podoblasti znojemské. Jejich víno obsahuje pouze moravské hrozny.
    Habánské sklepy mají letos 3 zástupce v Salonu vín 2015 (vybírá se každý rok jen 100), nejvyšší soutěže v České republice. Ze 1646 vzorků moravských a českých vín bylo vybráno Chardonnay pozdní sběr 2013, obes Starovičky, trať Štarvicary (obsah zbytkového cukru 8,1a kyselin 6.9), doporučená lahvová zralost :2015-2017, Rulandské šedé pozdní sběr 2013, obec Velké Pavlovice, trať Trkmanska (obsah zbytkového cukru 8,6 a kyselin 7.0), doporučená lahvová zralost :2015-2018 a Rýnský ryzlink pozdní sběr 2013, obec Bzenec, trať Zadní hora (obsah zbytkového cukru 6,8 a kyselin 7.5), doporučená lahvová zralost :2015-2018 .
    hb
     
  • Řeznictví a uzenářství Francouz

    V září roku 1990 založil Ladislav Francouz spolu se svou ženou Markétou firmu Ladislav Francouz - Řeznictví a uzenářství. Provozovna a prodejna byla zřízena u rodinného domu v Sobětuchách. Dne 16. 6. 1992 byl firmě vydán živnostenský list s předmětem podnikání řeznictví a uzenářství. Začínal zpracovávat 6 ks vepřového a ½ ks hovězího týdně. V roce 1992 přijal prvního zaměstnance. V roce 1997 zakoupil objekt bývalého hostince ve Skupicích. Rekonstrukcí této budovy vytvořil pracoviště pro kompletní zpracování masa a výrobu uzenin. Byla zřízena jatka, bourárna masa, výrobna uzenin, expedice masa a uzenin, úsek vařené výroby, kuchyň s jídelnou a prodejna. Porážka se zvýšila na 40 ks vepřového a 2 ks hovězího týdně. V novém komplexu začala výroba 3. 4. 1998. V souladu s novou legislativou opětovně zrekonstruovali jatka. Produkce porážky je v současné době 200 ks vepřového a 12 ks hovězího týdně, příležitostně porážíme ovce, jehňata a koně.Objem výroby činí 10 t týdně.

    Všechny jejich výrobky jsou vyráběny ze surovin, které splňují hygienické a zdravotní normy Evropské unie a jsou vhodné pro bezlepkovou dietu. Jsou držiteli ISO 22000:2005, KS certifikátu – systém managementu bezpečnosti potravin. Dále firma získala celou řadu ocenění, např. diplomy, čestná uznání a certifikáty s právem užívat označení MLS Pardubického kraje v letech 2007, 2008 a 2009.
    V roce 2010 se jí podařilo získat titul Regionální potravina Pardubického kraje.

    fra potravina oceneni
  • Bio brambory z Krucemburku





Rychlý kontakt
Catering Bohemia s.r.o.
Sobětuchy 92
537 01 Chrudim
+420 777 788 890
catering@chrudim.cz
datová schránka: c4mmr4e


catering.bohemia-chrudim.cz